PHOTOGRAPHY & CINEMATOGRAPHY

STUDIO EFFECT

Nakon dugogodišnjeg rada u foto-video industriji, krenula je ideja o stvaranju vlastitog brenda “Studio-Effect” 

Krenulo je sve 2014. godine uz puno strasti i predanosti prema stvaranju uspomena sa fokusom na event događaje. Svako vjenčanje je zasebno i posebno, a mi nastojimo iznova biti bolji i kreativniji te zabilježiti emocije i trenutke Vašeg dana te ih prenijeti u trajnu uspomenu. Zaista smo jedni od onih koji uživamo u onome  čime se bavimo, te nam naš posao ne predstavlja zadatak, već izazov i zadovoljstvo. 

Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći rješenje za sebe.

NAŠE USLUGE

FOTOGRAFIJA - VIDEO - DIZAJN

NAŠA STRAST ZA FOTOGRAFIJOM I VIDEOM

Video Prezentacija

Video Prezentacija

Usluga video prezentacija, popularan je oblik multimedijske prezentacije u trajanju od nekoliko sekundi ili minuta koja pokazuje prednosti proizvoda, usluga ili bilo koje ideje uz pomoć zanimljivih grafičkih slika, sažetog teksta.

Fotografija

Fotografija

Fokus stvaranje uspomena sa autentičnim potpisom i stilom, event događaji, vjenčanja. Nastojimo iznova biti bolji i kreativniji te zabilježiti emocije i trenutke Vašeg dana te ih prenijeti u trajnu uspomenu. Uživamo u onome  čime se bavimo, te nam naš posao ne predstavlja zadatak, već izazov i zadovoljstvo. 

Skraćeni video

Skraćeni video

Čarobni trenuci nikada nisu gotovi kad su uokvireni kratkim filmom! Ne postoji ništa bolje od proživljavanja dana vjenčanja u obliku lijepo izrađenog vjenčanog filma u kojem se svaki trenutak vjenčanog događaja dramatično otkriva!

Video

Video

Uspomena sa fokusom na Vaše emocije, videozapisi s eventa izvrsni su za hvatanje autentičnih trenutaka s gostima, spremanje Vaših omiljenih uspomena. Stil "dokumentarni" s puno utjecaja na stvaranje kreativnog i jedinstvenog dana, trenutak stvoren u trajnu uspomenu.

Izrada reklama

Izrada reklama

Multimedijske prezentacije Vašeg cjelokupnog poslovanja. Video prezentacije za društvene mreže, web, grafičke obrade, obrada fotografije. Usluge pripreme za tisak i objavljivanje. Izrada fotografija, razglednica, postera, plakata.

Wedding book

Wedding book

Odabir Wedding book-a je jedinstveni i personalizirani album Vašeg prelijepog dana. Wedding book-ovi su bezvremenski podsjetnik na trenutke i lijepe detalje iz jednog od najljepših dana u vašem životu! Izbor Vašeg Wedding book bit će vam prekrasan memorandum koji ćete cijeniti u godinama koje dolaze !!!

ABOUT